Wednesday, 6 April 2011

Informasi: Saham Bank Rakyat dibuka untuk pembelian

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Baru terbaca dari blog kawan yang mana Saham Bank Rakyat yang menjadi kegemaran ramai telah dibuka semula untuk pembelian.

Ramai yang dah tahu bahawa saham Bank Rakyat memberikan pulangan atau dividen yang tinggi iaitu antara 10-15%. Tapi, dah lama juga saham bank rakyat ni ditutup sebab dah penuh.

 

Sumber gambar: Myvitrd

 

Kebiasaannya, dalam penjualan saham begini, sememangnya Sekuriti Malaysia akan membenarkan untuk jumlah saham tertentu, jadi bila dah penuh tak dapat la lagi nak jual saham tersebut seperti yang berlaku pada saham Bank Rakyat.

Jadi sekarang ni masanya untuk kita merebut peluang yang ada sebelum saham di habis dijual lagi.

Tapi setiap orang hanya dibenarkan membeli saham sebanyak RM 500 sahaja. Kalau nak beli lebih boleh memohon terlebih dahulu.

 

p/s: Untuk mereka yang inginkan simpanan yang ,memberikan pulangan 10-15 %, saham amanah CWA merupakan pilihan lain yang ada.Jadi, untuk dapatkan penerangan lanjut boleh hubungi saya.

 

8 comments:

  1. mcmne nak hubungi tuan ye.. berminat jugak nih

    ReplyDelete
  2. @ kayyana:

    kalau nak hubungi diyana, dlm entri sebelum2 ni ada no utk hubungi juga email.

    xper, disini diyanabg no h/p diyana: 019-281 7763.
    kalau ada apa2 boleh je call @ sms

    ReplyDelete
  3. @ relevan:

    bank rakyat mmg antara bank komuniti, jd mmg perkhidmatan terbaik

    ReplyDelete
  4. tq2 bagi link ye deqdeq dah beli saham bank rakyat ke?

    ReplyDelete
  5. Salam…jika berminat utk menjual saham bank rakyat boleh email saya di phefit3@gmail.com..putrajaya…BAYAR CASH

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...