Kenali Saya

Siapa Nurdiyana binti Yaccob?


Nurdiyana Yaccob atau lebih dikenali sebagai Diyana Yaccob, merupakan anak kelahiran Sungai Petani, Kedah. Bersekolah rendah di Sekolah Kebangsaan Sungai Petani, manakala sekolah menengah pula di Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Yan.

Melanjutkan pelajaran di peringkat diploma dan ijazah di Universiti Teknologi Mara, Shah Alam.

Mula melibatkan diri di dalam industri unit amanah sebagai UNIT TRUST CONSULTANT (UTC) ketika di semester akhir pengajian IJAZAH. Ketika sibuk menyiapkan tesis, di waktu itu juga saya diperkenalkan kepada industri unit trust ini. Saya terus mengambil keputusan untuk mengambil peperiksaan untuk melayakkan diri saya menjadi seorang UNIT TRUST CONSULTANT.Setelah tamat sahaja pengajian saya di UiTM Shah Alam, saya terus memulakan perniagaan sebagai seorang perunding unit amanah a.k.a UNIT TRUST CONSULTANT.

Alhamdulillah, pada Mac 2013 yang lepas telah selesai mengambil Sijil Pengurusan Kewangan Islam di Univesiti Malaya. Kini Jun 2013 Diyana sedang melanjutkan pelajaran, Sarjana Ekonomi Islam di dalam pengkhususan Kewangan Islam di Universiti Kebangsaan Malaysia. 

Moga segala ilmu yang diperolehi dapat membantu dan memberikan manfaat kepada orang ramai dan menyumbang kepada pembangunan Ekonomi Islam di Malaysia khususnya dan juga seluruh dunia. Amin...

Merupakan seorang yang mudah senyum, mesra dan profesional, Diyana Yaccob mudah didekati dan penerangan yang telus dan jelas kepada pelanggan menjadikan Diyana Yaccob mendapat tempat di hati pelanggan dan diberikan kepercayaan untuk menguruskan akaun pelaburan pelanggan dari pelbagai bangsa dan peringkat umur.Ingin mengetahui bagaimana UNT TRUST dapat membeli atau menunaikan impian anda tanpa perlu mengeluarkan wang simpanan anda?

Boleh SMS <CWA> < Nama Penuh> <No IC> ke 018-666 2437

Pihak Diyana Yaccob akan menghubungi anda.


Bagi anda yang ingin mengetahui lebih lanjut bagaimana anda boleh menjana pendapatan melalui perniagaan sebagai Perunding Unit Amanah atau UNIT TRUST CONSULTANT juga boleh hubungi Diyana Yaccob di talian 018-666 2437 atau emel: diyanayaccob@gmail.com


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...